meny


Våre servere

Webservere
Våre webtjenester er levert fra flere SuperMicro Servere m/Quad Core Xeon E3-1241 v3. Dataene blir replikert til backupservere for å sikre mot datatap. Det er flere servere og lastbalanserer som er aktive for sidene dine for å optimalisere oppetid og tilgjengelighet for tjenesten. Dette betyr også at vi kan utføre mye vedlikehold uten at sidene dine er utilgjengelige.

Database Servere
MySQL serverene er basert på SuperMicro Servere m/Quad Core Xeon E3-1241 v3, det blir selvsagt kjørt backup til eksterne servere.

Mail Server
Våre mailtjenester er levert fra flere SuperMicro Servere m/Quad Core Xeon E3-1241 v3. Data blir replikert til servere både onsite og offsite for å sikkert kunne lagre mail fra våre kunder.

Vi har full spam og virus scanning for alle brukere som ønsker det, til dette brukes Spamassassin og ClamAV. Vi leverer også utgående mailsending for alle kunder via authentisering av brukere så du kan basere deg på bruk av kun en epost server for sending av epost uansett hvor du er.

Lagringsløsning
Vi bruker sentral lagring basert på servere fra SuperMicro m/redundante kontrollere og OmniOS operativsystem, for tiden har vi en bruttokapasitet på denne som tilsvarer 5-6 ganger hva vi bruker pr i dag og dette kan utvides videre uten nedetid for kundene våre. Løsningen er mye brukt i denne typen miljø og har vist seg stabil selv under meget høy belastning.

Backup Serverene
Backupserverene vi bruker er levert fra SuperMicro og rommer fra 36TB diskplass, her lagrer vi 60 dagers historikk av epostkontoene og websidene dine på ulike fysiske lokasjoner så om uhellet skulle være ute så kan vi raskt få tilgang til dataene dine igjen uten unødvendig nedetid.

 

Navigering